Over Seizoen Vijf

Seizoen Vijf is in 2013 opgericht door Suzanne Vink en Sylvia Vrugt nadat zij ruim drie jaar met plezier en succes hadden samengewerkt voor verschillende organisaties.

Onze aanpak

Wij helpen bedrijven om zich succesvol te profileren in de markt door waarde te creëren. Wij zien dat bedrijven die consequent handelen vanuit hun drijfveer waarde te creëren voor anderen, succesvoller zijn. Sterker nog; samenwerken met deze bedrijven wordt voor alle betrokkenen ook plezieriger. Wat ons betreft zijn succes en plezier onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Dat doen we door samen met uw team een heldere kernovertuiging te formuleren: hoe vindt u dat uw klant het allerbest geholpen is. Deze overtuiging is het fundament én de inspiratiebron voor alle activiteiten van uw organisatie. Op deze manier heeft u een gedegen business model dat focus en structuur geeft aan uw bedrijfsvoering en leidt tot een stabiel en toekomstbestendig bedrijfsresultaat.

Seizoen Vijf is wat wij noemen een derde generatie consultancy bureau.

Over de oprichters

suzanne

Suzanne Vink

Suzanne is bedrijfseconome met een specialisatie in marketing en organisatiemanagement. Dat verklaart wellicht haar drijfveer om het kloppend maken: klopt de oplossing bij het vraagstuk en bij de organisatie. Dan ontstaan er mooie dingen. Als persoon laat Suzanne zich omschrijven als opgeruimd, in balans, humoristisch en oplossingsgericht.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 460 365 80

Sylvia Vrugt

Sylvia is commercieel econome met een specialisatie in communicatie en merkstrategie. Zelf zegt zij dat ze niet anders kan dan denken vanuit de doelgroepen. Want als je weet wat de mensen beweegt, ‘ontstaan’ als vanzelf creatieve oplossingen. Sylvia staat bekend als vrolijk, doortastend, nieuwsgierig en creatief.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 479 584 88
sylvia

Deze branches kennen wij heel goed