actie

Bent u onze zomergast?

 | 

De zomerperiode zet mensen vaak aan tot bezinning en het zoeken naar inspiratie. Ergens sluimert het gevoel; ik wil het anders doen, beter, meer in lijn met de dingen die ik belangrijk vind. Dat geldt ook voor ons. En vaak helpt het om daar eens met anderen over van gedachten te wisselen. En ook dat geldt voor ons.

Geïnspireerd de deur uit

Zo hadden we afgelopen week een mooi gesprek met een van onze ambassadeurs. We vertelden dat we vaak complimenten krijgen over onze inspiratiemail en dat we vaak horen dat mensen het zo inspirerend vinden om met ons van gedachten te wisselen. Na anderhalf uur lopen mensen energiek en vol goede ideeën de deur uit om lekker aan de slag te gaan. Daar worden wij natuurlijk heel blij van, want dat is wat ons drijft; mensen en daarmee bedrijven helpen het beter te doen.

Spiegel

Daarop hield onze ambassadeur ons een spiegel voor. Hij wees ons op ons eigen blog van afgelopen maand waarin we uitleggen dat je voor het verbeteren van je omzet creatiever moet kijken naar de waarde die je biedt. En dat geldt natuurlijk ook voor onszelf. Wij leveren waarde door kennis aan te reiken, inzicht te bieden in processen, structuur aan te brengen in de denkwijze, verrassende ideeën te delen. En door het bieden van steun en begrip. Dat is enorm waardevol. En als iets waardevol is, zijn mensen bereid te betalen.

Middagje sparren

“Weten mensen eigenlijk wel dat jullie dat doen?” vroeg onze ambassadeur. “Waarom zet je dat niet in je volgende blog?” Dus bij deze: je kunt ons ook inhuren om gewoon een middagje te sparren, je gedachten te ordenen, en ideeën voor oplossingen aan te dragen. Dan bepaal je daarna zelf wat je het waard vond. Bij uitstek geschikt voor de zomer. Vandaar de vraag: bent u onze zomergast?

Meer weten? Bel of mail ons