Inspiratie

Zien we u 10 oktober op de Business Fair?

 | 

Tijdens de Business Fair op 10 oktober bij de Makro Dordrecht verzorgen wij de eerste presentatie die om 13.30 uur begint. Tijdens die presentatie gaan we in op de acht elementaire succesfactoren voor ondernemen.

Keynote

Dagelijks staat u als ondernemer voor tal van keuzes. Waarbij sommige keuzes verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Wat is dan de beste keuze? Helaas zijn wij net als u geen toekomstvoorspellers. Wij weten ook niet 100% zeker hoe keuzes uitpakken. Wat we wel weten, is dat zowel de wetenschappelijke literatuur als CEO’s van succesvolle ondernemingen het eens zijn over cruciale thema’s. Wij hebben die gebundeld tot een logisch samenhangend geheel van slechts acht elementaire succesfactoren. Tijdens de lezing laten we zien dat wanneer je een goed fundament hebt, de keuzes sneller, makkelijker en leuker worden.

Business Jukebox

Heeft u een vraag over uw bedrijf? Stel deze dan in onze Business Jukebox op het netwerkplein. Het mag elke vraag zijn over bedrijfsvoering; of u moet investeren in een nieuwe techniek, hoe uw website beter kan, of u uw prijs kunt verhogen, hoe u van plan naar praktijk komt. Het maakt niet uit. Door onze gebundelde ervaring in allerlei branches met een breed scala aan vraagstukken in combinatie met onze nieuwsgierigheid en creativiteit, garanderen wij iedere vraagsteller een nieuw inzicht.

Meer over de Business Fair

De landelijke Dag van de eigen zaak, georganiseerd door de Makro, inspireerde een aantal ondernemers uit de regio Dordrecht tot het organiseren van de Business Fair waarvoor Makro Dordrecht het podium biedt. De Business Fair stimuleert het ondernemen door te inspireren met kennis, activiteiten en ontmoetingen. Het belooft een bruisende dag te worden waar het ondernemerschap wordt gevierd. Tal van bedrijven – groot en klein – zijn aanwezig. Kijk op voor meer informatie op de facebook-pagina of bekijk het filmpje.

Kunt u de 10e niet? Stuur ons een bericht, dan praten wij u bij.