actie

Scenario Verkenner

 | 

Onze economie, de manier van werken en wat klanten van ons verwachten is met de komst van corona radicaal veranderd. Dat betekent aanpassen, slim voorsorteren zodat je straks de beste strategische optie kiest. Dat is natuurlijk afhankelijk van allerlei ontwikkelingen. Denk aan de opkomst van digitaal werken, de behoefte aan werkelijk contact, maar ook de nieuwe balans in thuiswerken en werken op locatie.

Invloedrijke trends

Wat zijn eigenlijk al die ontwikkelingen en hoe zijn ze op jouw branche van toepassing? Belangrijker nog wat betekent het precies voor jouw bedrijf? Tijdens de intelligent lockdown om de corona-uitbraak in te perken, is een aantal ontwikkelingen in gang gezet. Wij hebben een aantal op een rij gezet die volgens ons blijvend van impact zullen zijn en waar je sowieso rekening mee moet houden bij het ontwikkelen van de toekomstscenario’s voor je bedrijf.

SCENARIO VERKENNER

Het zijn complexe analyses met onzekere aspecten die elkaar versterken en beïnvloeden. Dat is niet eenvoudig. Maar het zijn wel analyses waar de toekomst van je bedrijf van afhangt. Dat vraagt lef, leiderschap en visie. Daar kun je wel een expert bij gebruiken. Iemand die zaken met elkaar verbindt, die nieuwe invalshoeken brengt, die inzicht heeft in oorzaak en gevolg, doorvraagt en doordenkt.

Wat krijg je:
– Inzicht relevante trends en ontwikkelingen
– Overzicht van de high impact kansen en bedreigingen
– Analyse van de uitgangspositie van het bedrijf
– Gedegen inzicht in concurrentieveld
– Overzicht van beste strategische opties
– Team betrokkenheid bij de definitieve keuze
– Meer zekerheid, saamhorigheid en rust

Wat kost het?
Eenmalige investering: € 7.500 excl. BTW

Meer weten? 
Maak een telefonische afspraak om te kijken hoe(snel) de Scenario Verkenner werkt. PLAN AFSPRAAK

Benieuwd naar de andere omzet-denkers?
Product Booster: past je product snel aan
Teamversneller: benut de talenten van je team
Corona Communicatie Kit: beschermt je reputatie