Een goede bedrijfsstrategie

Je wil een duidelijke bedrijfsstrategie die houvast biedt en motiverend werkt. Die voor nu en in de toekomst sterk uitdraagt wat je wil met je bedrijf, en vooral ook echt in de praktijk wordt gebracht.

Daarom bieden wij jou de nodige bouwstenen aan waarmee jij een goede strategie kan opzetten voor je bedrijf. Hieronder vier onderdelen wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf om jouw strategie op te zetten, maar we leveren altijd maatwerk af dus alles kan afgestemd worden op de vraag die je binnen het bedrijf hebt. We vertellen graag vrijblijvend meer over dit programma, hoe dit anderen geholpen heeft en mogelijk jou kan helpen.

Contact opnemen

Missie en visie

De missie en visie zijn de fundering van je business model. Wil je je missie en visie helder op papier krijgen of herzien? Misschien merk je dat mensen je missie en visie helemaal niet kennen, vinden je missie en visie achterhaald of merk je dat ze helemaal niet helpen bij de keuzes die je maakt in de praktijk binnen je bedrijf.

Missie en visie uitwerken

Strategie ontwikkelen

Herken je dat je bedrijfsstrategie niet echt lijkt te landen bij je medewerkers? Wees eerlijk, hoe helder is jouw strategie nou werkelijk? Kan elk MT lid je strategie feilloos vertalen naar treffende verhalen?

Hoe duidelijk is je bedrijfsstrategie daadwerkelijk? Krijg inzicht in jouw bedrijfsstrategie.

Jouw strategie op 1 A4

Marktanalyse en/of concurrentieanalyse

Wat zijn eigenlijk al die ontwikkelingen en hoe zijn ze op jouw branche van toepassing? Belangrijker nog wat betekent het precies voor jouw bedrijf en welke business skills zijn nodig?

Een markt- of concurrentieanalyse helpt om inzicht te krijgen in de ontwikkelingen.

Business Skills

Groei en innovatie plan

Omzet genereren begint met het juiste product voor jouw doelgroep. Doordat economie veranderd de behoefte van jouw doelgroep. Het kan dus zijn dat je product nu minder relevant is. Of er zijn concurrenten opgestaan die sneller een product hebben gelanceerd dat goed aanslaat. Dan is je toegevoegde waarde verminderd.

Product booster

Jou Inhoud Komt Hier