Op Koers OP karakter

Als leidinggevende van een organisatie ben je voortdurend op zoek naar hoe het beter kan, hoe je met minder inspanning en meer plezier betere resultaten kunt realiseren. Maar zelfs wanneer je heel doelbewust in je strategie kiest wat je gaat aanpakken om te verbeteren, valt het effect van alle verbeteringen in de praktijk regelmatig tegen. Hoe kan dat? In het Boek Op Koers Op Karakter geven we de verklaring en de oplossing.

elke dag is een heidag

De crux zit in het ontbreken van een totaalplaatje. Eén die rekening houdt met het feit dat elke bewuste of onbewuste keuze die je dagelijks maakt, zowel impact op de andere onderdelen van je organisatie als op het realiseren van je strategie. Het boek geeft je handvatten om de acht cruciale organisatiekwaliteiten tot één geheel te smeden én hoe je dit elke dag in de praktijk brengt. Daardoor komt je organisatie in een blijvende flow en wordt sterk, wendbaar en betekenisvol voor alle betrokkenen. Succes en plezier gaan dan hand in hand.

Lees dit boek om jezelf en je organisatie te verbeteren. Huub Stammes, algemeen Directeur Judo Bond Nederland

Boeklancering op 21 mei 2021 met Katinka van Ekeren en Jörg Kramer

over de auteur: Sylvia Vrugt

Sylvia Vrugt is van oorsprong marketeer in de klassieke betekenis; hoe kun je de klant het beste helpen zodat voor beide partijen een win-win situatie ontstaat. Ze is eigenaar en medeoprichter van adviesbureau Seizoen Vijf.

Boordevol met praktische voorbeelden van bijzondere mensen en organisaties! Arnold Steenbeek, directeur Heart Selling en schrijver van meerdere salesboeken

lezing of workshop?

Sylvia komt met plezier het systeem van de Koers & Karakter dynamiek bij jullie presenteren. Wil je daar meer over weten? Bel gerust of stuur een mail:
06 47 95 84 88
sylvia.vrugt@seizoenvijf.nl