Sponsor tennisclub

Je bent ons vast tegenkomen op de banner bij tennisclub … Sylvia en Karine komen regelmatig op de club en zagen dit als een mooie kans om te sponseren. Tennis vinden we zo een leuk spel en er zijn veel parallellen met de strategie van je bedrijf. Net zoals in de tennis vinden wij het ook leuk om je bedrijf naar een hoger plan te tillen. We nemen zelf actief deel in verenigingen en sportclubs, dus daarom vinden we het leuk om zichtbaar te zijn voor deze partijen. Het geluk dat je ervaart bij het spelen van de wedstrijd van je leven proberen wij te evenaren door je bedrijf naar een topniveau te brengen.

Waarvoor je ons kunt inzetten

Seizoen Vijf is een strategisch adviesbureau dat bedrijven helpt te groeien naar het vijfde seizoen in hun bestaan. Dat doen wij aan de hand van een door ons ontwikkeld integraal model: de Koers & Karakter dynamiek.

Bedrijfsstrategie

Je wilt een toekomstbestendige bedrijfsstrategie die ook echt in de praktijk wordt gebracht. Wij ontwikkelen deze samen met jouw team op basis van diepgewortelde kernovertuiging hoe de klant het allerbest geholpen is.

Businessmodel

Je wilt een soepele en efficiënte vormgeving van je organisatie: met een heldere structuur waarin duidelijk is in welke resources je investeert, wat je bij key partners onderbrengt, hoe je wilt opereren en hoe je daar (meer) geld mee verdient.

Marketing & Communicatie

Je wilt meer klanten en klanten fan van jouw merk maken. Wij helpen met een sterke positionering, effectieve marketing en communicatie en slimme prijsstrategie. Ook toe te passen voor het werven van medewerkers.

we werken in de strategie werkplaats

Hybride werken

Wanneer je met ons samenwerkt aan een strategisch vraagstuk, doen we dat in de Strategie Werkplaats; een digitale omgeving waar je team werksessies voorbereidt aan de hand van opdrachten, dialogen en enquêtes. De uitkomsten van de sessies worden hier ook bewaard, aangevuld en met elkaar beoordeeld. Dit maakt:

  • de sessies effectiever
  • de betrokkenheid van je team groter
  • de opvolging gewaarborgd

Bekijk de introductievideo

Suzanne legt kort uit wat je er kunt vinden als deelnemer.

Kijkje nemen? 

Voor zover wij weten, zijn wij de enige aanbieder van een online strategie werkomgeving in combinatie met offline bijeenkomsten. Ben je nieuwsgierig hoe dat kan? Plan vrijblijvend een demo. We laten het met trots zien.

Zij gingen je voor:

Mede door het prachtige activatieprogramma dat Seizoen Vijf voor ons ontwikkelde, wordt onze visie door alle medewerkers in hun dagelijkse praktijk gebruikt.

Eldrid Bringmann, HvA

Werken met Seizoen Vijf levert altijd nieuwe, creatieve oplossingen die echt hout snijden.

Huub Stammes, Judobond Nederland

Het gestructureerde programma van Seizoen Vijf heeft ons geholpen om focus aan te brengen en daardoor efficiënter en effectiever te werken.

Bob Kettering, Facet Ruimtedenkers

De pilot marketing automation heeft geleid tot een gestructureerde aanpak van onze marketing.

Paul Wijdicks, Liberty Global

WIE WE ZIJN

Wij zijn ondernemend adviseurs, elk met een flinke portie gedrevenheid, ervaring en specifieke expertise om organisaties te helpen groeien.

“Elke dag is een strategiedag”

KENMERKENDE WERKWIJZE

  • We hanteren een concrete aanpak; praktisch en gestructureerd
  • Onze consultants werken in duo’s samen met jouw team
  • We geven verrassende en prikkelende invalshoeken
  • Onze adviezen zijn onderbouwd met data en ervaring
  • We werken vanuit de overtuiging dat ieder bedrijf succesvol kan zijn door waarde te creëren

Meest recente blogs