Over Seizoen Vijf

Seizoen Vijf is in 2013 opgericht door Suzanne Vink en Sylvia Vrugt nadat zij ruim drie jaar met plezier en succes hadden samengewerkt voor verschillende organisaties. Inmiddels is Seizoen Vijf een bloeiend bedrijf dat met een team van vijf door de wol geverfde adviseurs uiteenlopende organisaties helpt impact te maken in hun branche.

Onze aanpak

Wij helpen bedrijven om zich succesvol te profileren in de markt door waarde te creëren. Wij zien dat bedrijven die consequent handelen vanuit hun drijfveer waarde te creëren voor anderen, succesvoller zijn. Sterker nog; samenwerken met deze bedrijven wordt voor alle betrokkenen ook plezieriger. Wat ons betreft zijn succes en plezier onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Dat doen we door samen met uw team een heldere kernovertuiging te formuleren: hoe vindt u dat uw klant het allerbest geholpen is. Deze overtuiging is het fundament én de inspiratiebron voor alle activiteiten van uw organisatie. Op deze manier heeft u een gedegen business model dat focus en structuur geeft aan uw bedrijfsvoering en leidt tot een stabiel en toekomstbestendig bedrijfsresultaat.

Seizoen Vijf is wat wij noemen een derde generatie consultancy bureau.

Het Team

Suzanne Vink – Business Verkenner

Haar motto: “Zorg dat het klopt.”
Als bedrijfseconome met specialisaties in marketing en organisatiemanagement zoekt zij naar een oplossing die klopt met het vraagstuk. Dan ontstaan er mooie dingen. Als persoon laat Suzanne zich omschrijven als opgeruimd, in balans, humoristisch en oplossingsgericht.

Bekijk haar profiel op LinkedIn
of bel haar op 06 460 365 80

Sylvia Vrugt – merkenbouwer

Haar motto: “Wees authentiek.”
Sylvia is commercieel econome met een specialisatie in communicatie en merkstrategie. Zij denkt altijd vanuit de doelgroep. Want als je weet wat de mensen beweegt, ‘ontstaan’ als vanzelf creatieve oplossingen. Sylvia staat bekend als vrolijk, doortastend, nieuwsgierig en creatief.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 479 584 88

Karine Hustinx – propositievormer

Haar motto: “Ken je waarde.”
Karine is een energieke marketing professional met stevige ervaring als verandermanager waarbij zij vooral inzet op het ontwikkelen van nieuwe (digitale) producten en verdienmodellen. Karine heeft een sterke hands-on mentaliteit waarbij bovendien ‘kan niet’ wat haar betreft niet kan.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 510 755 74

Pieter van Hengel – winstmonteur

Zijn motto: “Jij bent de specialist .”
Pieter is een praktisch strateeg met veel ervaring in verbeter- en verandertrajecten in verschillende sectoren, landen en omstandigheden. Een optimist die overal kansen ziet en overtuigd is dat echte verandering vanuit de medewerkers zelf moet komen.

Bekijk zijn profiel op LinkedIn of bel hem op 06 52667762

Mari Bouwmans – talentversterker

Haar motto: “Verken de grens.”
Mari is trainer en coach en gebruikt haar originele vak als dansdocent om letterlijk en figuurlijk mensen in beweging te brengen. Zij heeft een haarscherpe blik als het gaat om groepsdynamiek om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie.

Bekijk haar profiel op LinkedIn
of bel haar op 06 147 805 75

Samenwerkingspartners

Voor  HR-vraagstukken, coaching en DISC-analyses werken we vaak samen met Heidy Peperkamp van Digna Development.

digna development logo

Ready to scale is een groeiprogramma ontwikkeld door ACE, The Startup Network, ondernemers, investeerders en de UvA.

Seizoen Vijf groeit. Daarom zoeken wij meer strategische samenwerkingspartners die zich herkennen in onze aanpak. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Deze branches kennen wij heel goed