Over Seizoen Vijf

Seizoen Vijf is in 2013 opgericht door Suzanne Vink en Sylvia Vrugt nadat zij ruim drie jaar met plezier en succes hadden samengewerkt voor verschillende organisaties. Inmiddels is Seizoen Vijf een bloeiend bedrijf dat met een team van drie door de wol geverfde adviseurs uiteenlopende organisaties helpt impact te maken in hun branche.

Onze aanpak

Wij helpen bedrijven om zich succesvol te profileren in de markt door waarde te creëren. Wij zien dat bedrijven die consequent handelen vanuit hun drijfveer waarde te creëren voor anderen, succesvoller zijn. Sterker nog; samenwerken met deze bedrijven wordt voor alle betrokkenen ook plezieriger. Wat ons betreft zijn succes en plezier onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Dat doen we door samen met jouw team een heldere kernovertuiging te formuleren: hoe vindt je dat jouw klant het allerbest geholpen is. Deze overtuiging is het fundament én de inspiratiebron voor alle activiteiten van jouw organisatie. Op deze manier heb je een gedegen business model dat focus en structuur geeft aan jouw bedrijfsvoering en leidt tot een stabiel en toekomstbestendig bedrijfsresultaat.

Seizoen Vijf is wat wij noemen een derde generatie consultancy bureau.

Het Team

Suzanne Vink – Business Verkenner

Haar motto: “Zorg dat het klopt.”
Als bedrijfseconome met specialisaties in marketing en organisatiemanagement zoekt zij naar een oplossing die klopt met het vraagstuk. Dan ontstaan er mooie dingen. Als persoon laat Suzanne zich omschrijven als opgeruimd, in balans, humoristisch en oplossingsgericht.

Bekijk haar profiel op LinkedIn
of bel haar op 06 460 365 80

Sylvia Vrugt – merkenbouwer

Haar motto: “Wees authentiek.”
Sylvia is commercieel econome met een specialisatie in communicatie en merkstrategie. Zij denkt altijd vanuit de doelgroep. Want als je weet wat de mensen beweegt, ‘ontstaan’ als vanzelf creatieve oplossingen. Sylvia staat bekend als vrolijk, doortastend, nieuwsgierig en creatief.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 479 584 88

Karine Hustinx – propositievormer

Haar motto: “Ken je waarde.”
Karine is een energieke marketing professional met stevige ervaring als verandermanager waarbij zij vooral inzet op het ontwikkelen van nieuwe (digitale) producten en verdienmodellen. Karine heeft een sterke hands-on mentaliteit waarbij bovendien ‘kan niet’ wat haar betreft niet kan.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 510 755 74

Samenwerkingspartners

foto: Mari Bouwman

Mari Bouwman Move it Up

Mari is trainer en coach en brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Wij werken graag met Mari samen als het gaat om groepsdynamieken.

foto: Heidy Peperkamp

Heidy Peperkamp Digna Development

Voor  HR-vraagstukken, coaching van personen of teams en DISC-analyses werken we vaak samen met Heidy.