Over Seizoen Vijf

Seizoen Vijf is in 2013 opgericht door Suzanne Vink en Sylvia Vrugt nadat zij ruim drie jaar met plezier en succes hadden samengewerkt voor verschillende organisaties. Inmiddels is Seizoen Vijf een bloeiend bedrijf dat met een team van vijf door de wol geverfde adviseurs uiteenlopende organisaties helpt impact te maken in hun branche.

Onze aanpak

Wij helpen bedrijven om zich succesvol te profileren in de markt door waarde te creëren. Wij zien dat bedrijven die consequent handelen vanuit hun drijfveer waarde te creëren voor anderen, succesvoller zijn. Sterker nog; samenwerken met deze bedrijven wordt voor alle betrokkenen ook plezieriger. Wat ons betreft zijn succes en plezier onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Dat doen we door samen met uw team een heldere kernovertuiging te formuleren: hoe vindt u dat uw klant het allerbest geholpen is. Deze overtuiging is het fundament én de inspiratiebron voor alle activiteiten van uw organisatie. Op deze manier heeft u een gedegen business model dat focus en structuur geeft aan uw bedrijfsvoering en leidt tot een stabiel en toekomstbestendig bedrijfsresultaat.

Seizoen Vijf is wat wij noemen een derde generatie consultancy bureau.

Het team

suzanne

Suzanne Vink

Suzanne is bedrijfseconome met een specialisatie in marketing en organisatiemanagement. Dat verklaart wellicht haar drijfveer om het kloppend maken: klopt de oplossing bij het vraagstuk en bij de organisatie. Dan ontstaan er mooie dingen. Als persoon laat Suzanne zich omschrijven als opgeruimd, in balans, humoristisch en oplossingsgericht.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 460 365 80

Sylvia Vrugt

Sylvia is commercieel econome met een specialisatie in communicatie en merkstrategie. Zelf zegt zij dat ze niet anders kan dan denken vanuit de doelgroepen. Want als je weet wat de mensen beweegt, ‘ontstaan’ als vanzelf creatieve oplossingen. Sylvia staat bekend als vrolijk, doortastend, nieuwsgierig en creatief.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 479 584 88
sylvia


Heidy Peperkamp

Heidy is organisatiecoach en kwartiermaker. Zij richt zich op het ontwikkelen van mensen om een bedrijf te laten bloeien. Die transitie die daarvoor nodig is, gaat vaak gepaard met emotie. Heidy leidt die emoties op een pragmatische en no-nonsens manier in goede banen.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 233 630 13

Karine Hustinx

Karine is een energieke marketing professional met stevige ervaring als verandermanager waarbij zij vooral inzet op het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen, digitale transitie en productontwikkeling. Karine heeft een sterke hands on mentaliteit waarbij bovendien ‘kan niet’ wat haar betreft niet kan.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 510 755 74Mari Bouwmans

Mari is trainer en coach gericht op verandering en ontwikkelingen van teams door creatieve opdrachten en methodes toe te passen. Vaak gebaseerd op haar originele vak als dansdocent. Bewegingen zeggen meer dan woorden, is dan ook een van haar motto’s. Zij heeft een haarscherpe blik als het gaat om gedrag en beweegredenen en weet dat goed te vertalen naar groepsdynamiek om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 147 805 75

Deze branches kennen wij heel goed