Over Seizoen Vijf

Seizoen Vijf is in 2013 opgericht door Suzanne Vink en Sylvia Vrugt nadat zij ruim drie jaar met plezier en succes hadden samengewerkt voor verschillende organisaties. Sinds 2019 is Karine Hustinx bij Seizoen Vijf aangesloten. Samen met een kring van trusted partners helpen we uiteenlopende organisaties – met name dienstverleners, ledenorganisaties en onderwijs- en overheidsinstellingen – impact te maken in hun branche.

Onze aanpak

Wij helpen bedrijven om zich succesvol te profileren in de markt door waarde te creëren. Samen met je team zetten we de koers van je organisatie uit gebaseerd op zowel het inzicht in de markt als de kwaliteiten van het karakter van de organisatie. We hebben hiervoor de koers & karakter dynamiek ontwikkeld. Die garandeert dat:

  • Het team meer betrokken is bij je organisatie, er meer plezier is
  • Alles wat je doet met elkaar in lijn is door een gedegen business model
  • Keuzes over de bedrijfsvoering logischer en vaak makkelijker worden door focus en structuur
  • Voor iedereen duidelijk is waar je voor staat én dat ook nakomt
  • Je ambitie voor een toekomstbestendige organisatie in het vizier komt

Wij doen dat op een manier die wij derde generatie consultancy noemen en die zich kenmerkt door: samen, succes, plezier en fair.

Het team

Suzanne Vink – Business Verkenner

Haar motto: “Zorg dat het klopt.”
Als bedrijfseconome met specialisaties in marketing en organisatiemanagement zoekt zij naar een oplossing die klopt met het vraagstuk. Dan ontstaan er mooie dingen. Als persoon laat Suzanne zich omschrijven als opgeruimd, in balans, humoristisch en oplossingsgericht.

Bekijk haar profiel op LinkedIn
of bel haar op 06 460 365 80

Dyon Dijkman Dulkes – communicatie

Zijn motto: “Express yourself”
Dyon denkt graat out of the box zowel voor zichzelf als voor projecten. Hij specialiseert zich in storytelling via design en vormgeving. Naast zijn studie Creative Business aan de HvA heeft hij ook een eigen kledinglijn.

Bekijk zijn profiel op LinkedIn

Sylvia Vrugt – merkenbouwer

Haar motto: “Wees authentiek.”
Sylvia is commercieel econome en expert in communicatie en merkstrategie. Zij denkt altijd vanuit de doelgroep: als je weet wat mensen beweegt, ‘ontstaan’ als vanzelf creatieve oplossingen. Sylvia staat bekend als vrolijk, doortastend, nieuwsgierig en creatief.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 479 584 88

Quinten Reitsma – account management

Zijn motto: “Het komt wel goed”
Quinten heeft een positieve aard. Daardoor denkt hij altijd in oplossingen en is vooral een doener die mensen kan enthousiasmeren. Naast zijn werk bij Seizoen Vijf studeert hij communicatie aan de Hogeschool Leiden en zet hij zich in voor Greenpeace.

Bekijk zijn profiel op LinkedIn

Karine Hustinx – propositievormer

Haar motto: “Ken je waarde.”
Karine is een energieke marketing professional met stevige ervaring als verandermanager met een focus op het ontwikkelen van nieuwe (digitale) producten en verdienmodellen. Karine heeft een sterke hands-on mentaliteit waarbij ‘kan niet’ … eh, niet kan.

Bekijk haar profiel op LinkedIn of bel haar op 06 510 755 74

samenwerkingspartners

foto: Arnold Steenbeek

Arnold Steenbeek Heart Selling

Arnold laat mensen met een unieke methode excelleren op commercieel vlak waarbij persoonlijke en professionele kracht elkaar versterken.

foto: Petra van Dorp

Petra van Dorp Coaching & Mediation 

Petra richt zich op alle facetten van een goede onderlinge samenwerking binnen je organisatie in het licht van de koers van de organisatie.

foto: Mari Bouwman

Mari Bouwman Move it Up

Mari is trainer en coach en brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Wij werken graag met Mari samen als het gaat om groepsdynamieken.