strategie voor je bedrijf verbeteren?

Hier start je reis naar het vijfde seizoen

De nieuwe strategie is doen

Home/Bedrijfsstrategie

Je wil een duidelijke bedrijfsstrategie die houvast biedt en motiverend werkt. Die de onzekere toekomst het hoofd biedt, en vooral één die ook echt in de praktijk wordt gebracht. Wij hebben de benodigde bouwstenen voor je op een rij gezet.

Jullie verdienen succes!

Je weet dat een visie en missie belangrijk zijn, dus heb je ze op papier gezet. En eens per jaar zit je met het team ‘een dagje op de hei’ om de groeistrategie te bespreken. Maar je merkt ook dat je daarmee nog geen doorleefde strategie hebt. Die hout snijdt. Die werkt. Die je consequent uitvoert en regelmatig toetst. Dat is nodig. Want tijden en markten veranderen en je moet continu meebewegen om ook in de toekomst nog van waarde te zijn. Voor je klanten, je medewerkers, de omgeving en je bankrekening!

vijfjarenplan

De strategie in de praktijk brengen

Je wilt natuurlijk dat je strategie door je team wordt uitgevoerd. Anders blijft het een papieren exercitie. Lees hier hoe je dat doet. Je vindt hier ook onze whitepaper “stick to the plan” met nog meer concrete tips.

ontwikkelen strategie

Een goede strategie ontwikkelen

Lees hoe je in acht stappen tot een heldere, inspirerende en praktische strategie komt en download de checklist om te kijken of jullie strategie daaraan voldoet.

De strategie actueel houden

Je bedrijfsstrategie speelt in op je omgeving. En omdat je omgeving voortdurend verandert, moet je continu alert zijn of je strategie nog de juiste is. Maak het onderdeel van de dagelijkse praktijk. Lees onze tips.

Camiel Selker, partner Crunchr:

“We waren al goed op weg met onze marketing maar misten een onderbouwd strategisch plan. Seizoen Vijf heeft ons hier enorm bij geholpen”

Een strategie die bij jullie past

Je strategie moet passen bij het karakter van zowel je organisatie als van je doelgroep: meer of minder intern of extern gefocust zijn, meer of minder structuur invoeren. Lees hoe dat werkt en vul de scan in om te ontdekken wat bij jullie past.

We lopen graag met je mee

Wil je eens toetsen of je ideeën kloppen, zoek je inspiratie voor creatievere oplossingen, heb je behoefte aan wat energie die je helpt de boel in beweging te brengen? Of wil je eigenlijk met iemand optrekken met wie je samen de strategie of een deel daarvan ontwikkelt en invoert? We kunnen je op meer manieren helpen. Bekijk bijvoorbeeld onze diensten, lees onze cases of lees meer over ons en hoe we werken.

Hoe dan ook vinden we het leuk om te horen waar je mee bezig bent en waar je tegenaan loopt. We helpen je graag op weg.

Maak een wandelafspraak

Blijf op de hoogte met één inspiratiemail per maand